Route en parkeren

Ons kantoorpand ligt in Boxtel, aan het Breukelsplein 4. Op het plein tegenover ons pand zijn parkeerplekken aanwezig. Direct tegenover ons kantoor kunt u maximaal 2 uur parkeren met parkeerschijf. Op de parkeerplekken daarachter kunt u onbeperkt parkeren zonder parkeerschijf.

Met de auto

 

Vanuit richting Amsterdam/Utrecht:

Volg de A2 richting ’s Hertogenbosch. Vanaf de A2, neem afslag 25-Boxtel-Noord richting Boxtel Noord/Esch. Ga vervolgens linksaf naar de Bosscheweg. Neem op de rotonde de tweede afslag en rijd door op de Bosscheweg. Na 550m sla rechtsaf naar de Monseigneur Wilmerstraat. Na 300m gaat de Monseigneur Wilmerstraat over in de Baroniestraat. Volg de Baroniestraat nog 400m en sla linksaf naar de Pastoor Erasstraat. Volg de Pastoor Erasstraat 150m en sla linksaf naar de Breukelsestraat. Na 100m zie je aan je linkerzijde het Breukelsplein. Aan de linkerzijde van het Breukelsplein vind je ons pand.

Vanuit richting Maastricht/Eindhoven:

Volg de A2. Vanaf de A2/E25, neem afslag 26-Boxtel richting Liempde/Schijndel/Boxtel. Sla linksaf naar de Boxtelseweg/de Keulsebaan. Ga bij de eerste rotonde rechtdoor (tweede afslag). Ga bij de daaropvolgende rotonde rechtsaf (eerste afslag) naar Parallelweg Zuid. Sla na 1.6km rechtsaf naar de Stationsstraat, en vervolgens na 290m linksaf naar de Breukelsestraat. Sla daarna na 84m rechtsaf om bij Breukelsplein aan te komen. Aan de linkerzijde van het Breukelsplein vind je ons pand.

Vanuit richting Waalwijk:

Volg de A59 naar ‘s-Hertogenbosch. Vanaf de A59, neem afrit 45-Ring ‘s-Hertogenbosch-West. Ga de A2 op in Vught. Vanaf de A2, neem afslag 25-Boxtel-Noord richting Boxtel-Noord/Esch. Ga vervolgens linksaf naar de Bosscheweg.  Neem op de rotonde de 2e afslag en rijd door op de Bosscheweg. Na 550m sla rechtsaf naar de Monseigneur Wilmerstraat. Na 300m gaat de Monseigneur Wilmerstraat over in de Baroniestraat. Volg de Baroniestraat nog 400m en sla linksaf naar de Pastoor Erasstraat. Volg de Pastoor Erasstraat 150m en sla linksaf naar de Breukelsestraat. Na 100m zie je aan je linkerzijde het Breukelsplein. Aan de linkerzijde van het Breukelsplein vind je ons pand.

Vanuit richting Arnhem/Nijmegen:

Neem de A50 s-Hertogenbosch/Eindhoven. Voeg vervolgens in op de A59 (borden naar Oss/’s Hertogenbosch/Heesch-West), vervolgens voeg je in op de A2/de E25 richting Eindhoven/Tilburg. Neem afrit 25-Boxtel-Noord. Ga vervolgens linksaf naar de Bosscheweg.  Neem op de rotonde de 2e  afslag en rijd door op de Bosscheweg. Na 550m sla rechtsaf naar de Monseigneur Wilmerstraat. Na 300m gaat de Monseigneur Wilmerstraat over in de Baroniestraat. Volg de Baroniestraat nog 400m en sla linksaf naar de Pastoor Erasstraat. Volg de Pastoor Erasstraat 150m en sla linksaf naar de Breukelsestraat. Na 100m zie je aan je linkerzijde het Breukelsplein. Aan de linkerzijde van het Breukelsplein vind je ons pand.

Vanuit richting Tilburg/Breda:

Rij vanaf de A65 de N65 op richting ’s Hertogenbosch. Volg de N65/Bosscheweg en wanneer je de McDonalds Udenhout ziet sla je rechtsaf naar de Pannenschuurlaan. Na 800m neem op de rotonde de 2e afslag naar de Bedrijfsweg. 1km verder neem je op de rotonde de 2e afslag naar de Sprendlingenstraat. Na 900m ga bij de rotonde rechtdoor naar de Laarakkerweg. Neem bij de daaropvolgende rotonde de 3e afslag naar de Oisterwijksedreef/de N624. 3.1km de weg vervolgen naar de Kapelweg. Sla vervolgens na 1.1km linksaf naar D’ekker en direct rechtsaf om Tongeren te volgen.  Sla daarna linksaf naar de Tongersestraat. Na 160m Tongersestraat, sla rechtsaf naar de Van Hornstraat. De van Hornstraat draait na 50m iets naar links en wordt de Breukelsestraat. Na 79m sla linksaf naar de Baroniestraat. Volg de Baroniestraat 140m en sla rechtsaf naar de Pastoor Erasstraat. Sla na 260m linksaf naar de Breukelsestraat. Na 100m vind je aan je linkerzijde het Breukelsplein. Aan de linkerzijde van het Breukelsplein vind je ons pand.

Met het openbaar vervoer

Vanaf het NS-station Boxtel is het ca. 5 minuten lopen. Bij verlaten van het station loop je rechtdoor over de Stationsstraat en neem je vervolgens de eerste afslag links naar de van Leeuwenstraat. In de van Leeuwenstraat neem je de eerste afslag rechts, de Wilhelminastraat in. Je loopt rechtdoor tot je bij een kruisende weg komt. Steek de weg over en loop het Breukelsplein op. Aan de linkerzijde van het Breukelsplein vind je ons pand.

Open OV app

Vacatures

Over Expand