Dienstverlening

De juiste match tussen organisaties en HR-professionals

De arbeidsmarkt verandert voortdurend en wordt steeds complexer door globalisering en digitalisering. Het aanbod op de arbeidsmarkt is krap en de concurrentie moordend. Het kan daarom lastig zijn om jong talent binnen te halen, de juiste HR manager te vinden of een geschikte HR directeur aan te stellen. Of je nu op zoek bent naar een tijdelijke of vaste invulling van je vacature, wij helpen je verder met executive search, recruitment, de inzet van interim HR professionals en/of consultancy.

Expand, powered by Please HR Professionals heeft een vast team van HR professionals en een groot netwerk van ZZP’ers, beschikbaar voor interim opdrachten. Liever een vaste aanstelling? Ons recruitmentteam beschikt over jarenlange ervaring in het bemiddelen van HR functies van verschillende niveaus en heeft uitgebreide kennis van de arbeidsmarkt. Daarnaast maken wij gebruik van verschillende hulpmiddelen die zorgen voor onderbouwing van onze beslissingen en die richting geven aan het vinden van de beste kandidaat.

Onze dienstverlening

Recruitment

Recruitment

Onze recruitment dienstverlening kenmerkt zich door persoonlijke aandacht en een gedegen kennis van de markt. Wij garanderen opdrachtgevers al jarenlang de perfecte, duurzame match.

Recruitment

Interim Management

Interim Management

Een acuut personeelsvraagstuk? Door ons uitgebreide netwerk en kennis van de interim-markt weten wij snel de juiste kandidaat aan te dragen.

Interim Management

Consultancy

Consultancy

Onze consultants staan organisaties bij met strategisch advies voor verschillende HR-vraagstukken.

Consultancy

Persoonlijkheidsanalyses

Persoonlijkheidsanalyses maken onderdeel uit van onze dienstverlening. Hiervoor werken we samen met gerenommeerde partners. Deze testen kunnen worden ingezet bij zowel selectieprocedures als bij ontwikkelvraagstukken. Met de inzet van onze testen bevorderen we onder andere de duurzaamheid van bemiddelingen en helpen we HR professionals om hun carrière doelgerichter te kunnen voorzetten.

Lees meer

Arbeidsmarkt- en doelgroepenanalyse

Expand, powered by Please HR Professionals, beschikt over jarenlange ervaring met het bemiddelen van HR-professionals. Onze consultants kunnen daarom vanuit eigen ervaring goed inschatten waar kandidaten te vinden zijn en of een specifieke functie iemand past. In de huidige arbeidsmarkt is dit echter niet altijd voldoende.

Expand is daarom een samenwerking aangegaan met Intelligence Group en heeft beschikking over realtime arbeidsmarkt- en doelgroependata. Hiermee krijgen wij inzicht in push- en pullfactoren, geografische locatie, sourcingsdruk, salarisniveaus etc. Dit stelt ons in staat om ons beeld van de arbeidsmarkt en doelgroep verder te verstevigen en beslissingen die wij nemen met behulp van data verder te onderbouwen richting onze opdrachtgevers.

Lees meer
Expand is een professionele partner. In alle gevallen staat de kwaliteit (van zowel kandidaten als de dienstverlening) en de langetermijnrelatie voorop. In gemakkelijke situaties is dat geen kunst. Expand is in staat om dit juist sterk naar voren te brengen in situaties die er daadwerkelijk toe doen.
- Chris Dinjens, Interim HR Director, Agio Cigars
Ik ervaar Expand als een loyale, hardwerkende recruitmentpartner met een professionele en eerlijke benadering. Door de langdurige relatie zie ik ze inmiddels als goede externe collega’s met veel expertise op HR-gebied. Ze zijn volhardend, tonen oprechte interesse en hebben een resultaat- en doelgerichte instelling. Andere benefits: hun grote netwerk en kandidatenbestand.
- Gwendolyn Hooft-Sluyter, Senior HR Manager EMEA
Als ik externe hulp zoek voor staffing in HR dan is dat meestal omdat het urgent is, of omdat het om specifieke profielen gaat. We hebben ervaren dat Expand in beide gevallen snel en professioneel te werk gaat en gebruik kan maken van een zeer goed netwerk.
- Wichard Bieze, Global HR Director, Nutreco
Expand investeert om onze business te begrijpen en dat zie ik direct terug in hun dienstverlening. Expand is voor mij dan ook een echte business partner.
- Rob Bombeeck, HR Directeur, A.Hak
Ik heb de samenwerking met Expand als zeer prettig ervaren. Zeker ook in de tijd dat ik met Petra samenwerkte en nu opnieuw met Marc en Emiel bij Aviapartner, waar ik in vaste dienst ben. De rode draad is Uschi, die kom je gelukkig altijd bij iedere opdracht weer tegen. Dank voor de goede service.
- Erwin Tabak, HR Director, Aviapartner

Onze klanten

logo-brainsys
wolters-kluwer-logo
Jan Linders logo
Dutch Cabin Group
Driscolls
Logo van Geloven
Log A. Hak Groep B.V.
Peijnenburg logo

Executive Search

Vacatures

Op zoek naar een passende HR leider?