Consultancy

Op zoek naar ondersteuning bij een HR-vraagstuk?

Organisaties moeten zich continu aanpassen aan veranderende omstandigheden. Om deze hervormingen het hoofd te bieden, zijn organisaties constant bezig met het doorvoeren van aanpassingen en het begeleiden van veranderingen. In de tussentijd gaat de dagelijkse gang van zaken binnen het bedrijf gewoon door. Je wordt gedwongen om je aandacht te verdelen en dat komt het resultaat niet ten goede.

Expand staat organisaties bij met strategisch advies. Onze consultants kunnen worden ingeschakeld voor het ondersteunen van HR leidinggevenden bij het verbeteren van de HR processen, maar ook voor advies op het gebied van de inzet van menselijk kapitaal, zoals strategische personeelsplanning. Daarnaast kunnen opdrachtgevers bij ons terecht voor advies over kleine en grote transformaties op het gebied van team- en leiderschapsontwikkeling en overig changemanagement.

Tijdens het hele proces werken we nauw samen met onze opdrachtgever. Onze consultants leveren maatwerk met één identiek resultaat, namelijk honderd procent tevredenheid.

Heb je een HR-vraagstuk waar je niet uitkomt? Ben je op zoek naar de juiste ondersteuning? Expand kan helpen. Neem telefonisch contact met ons op via 0492 216 996 of stuur een e-mail via onderstaande knop.

Neem contact op

Kennisbank

Dienstverlening