Recruitment

Op zoek naar de perfect passende HR-professional?

De arbeidsmarkt verandert voortdurend, het aanbod op de arbeidsmarkt is krap en de concurrentie moordend. Het binnenhalen van de beste HR manager of HR directeur is daardoor een flinke uitdaging, maar wij gaan de uitdaging graag aan.

Iedere vacature wordt opgepakt door een vaste recruitment consultant en business consultant. Zij zetten alles op alles om de juiste kandidaat te vinden. Tijdens een persoonlijk gesprek leren we de opdrachtgever echt kennen zodat we niet alleen de vacature zo passend mogelijk kunnen schrijven, maar ook zodat we alleen de beste kandidaten selecteren.

Daarnaast maken wij gebruik van een uitgebreide arbeidsmarktanalyse, een landelijk HR netwerk, verschillende op maat gemaakte Google Ads campagnes en assessments en persoonlijkheidstesten. Dit totaalpakket garandeert opdrachtgevers de beste match in de dynamische arbeidsmarkt van vandaag.

Ons recruitmentproces

icon

Functie intake

1. Gesprekken met betrokkenen

2. Inzet arbeidsmarktanalyse

3. Nader advies m.b.t. vacature

icon

Werving

1. Opstellen wervingsprofiel

2. Inzet community manager & tools

3. Start werving

icon

Selectie

1. Kandidaten screenen

2. Competentiegerichte interviews

3. Shortlist

4. Persoonlijkheidstest (TMA)

icon

Advies

1. Advies omtrent arbeidsvoorwaarden

Meer weten?

Heb je vragen over ons recruitmentproces of ben je op zoek naar meer informatie? Neem telefonisch contact met ons op via 0492 216 996 of stuur een e-mail via onderstaande knop.

Neem contact op
Ik ervaar Expand als een professionele HR-partner. In alle gevallen staat de kwaliteit (van zowel kandidaten als de dienstverlening) en de langetermijnrelatie voorop staat. In gemakkelijke situaties is dat geen kunst. Expand is in staat om dit juist sterk naar voren te brengen in situaties die er daadwerkelijk toe doen.
- Chris Dinjens, Interim HR Director, Agio Cigars
Ik ervaar Expand als een loyale, hardwerkende recruitmentpartner met een professionele en eerlijke benadering. Door de langdurige relatie zie ik ze inmiddels als goede externe collega’s met veel expertise op HR-gebied. Ze zijn volhardend, tonen oprechte interesse en hebben een resultaat- en doelgerichte instelling. Andere benefits: hun grote netwerk en kandidatenbestand.
- Gwendolyn Hooft-Sluyter, Senior HR Manager EMEA
Het team van Expand investeert om onze business te begrijpen en dat zie ik direct terug in hun dienstverlening. Expand is voor mij dan ook een echte business partner.
- Rob Bombeeck, HR Directeur, A.Hak
Als ik externe hulp zoek voor staffing in HR dan is dat meestal omdat het urgent is, of omdat het om specifieke profielen gaat. We hebben ervaren dat Expand in beide gevallen snel en professioneel te werk gaat en gebruik kan maken van een zeer goed netwerk.
- Wichard Bieze, Global HR Director, Nutreco

Dienstverlening

Assessments