5 best gelezen HR artikelen januari 2014

02/02/2014 Leestijd: 2 minuten

Om ons HR weblog zo relevant mogelijk te houden, bekijken we iedere maand (eigenlijk iedere week) onze Google analytics resultaten. We zien daar onder andere welke artikelen goed gelezen worden en proberen bijvoorbeeld bloggers aan te nemen die over die onderwerpen schrijven. Het is vaak erg interessant om te zien welke artikelen het best gelezen worden – vandaar het besluit dit ook met onze lezers te delen.

1. 10 best gelezen HR artikelen van 2013

Lijstjes doen het altijd goed en hoe groter de scope van het lijstje, hoe beter het gelezen wordt, of zo blijkt. Hoe dan ook: 2013 heeft een aantal mooie en frisse artikelen gebracht, die na publicatie van dit artikel wederom goed gelezen werden.

2. Netwerken & social media: 3 hartenkreten

Drie tips – of hartenkreten – over het gebruik van social media. Met duidelijke en aansprekende voforbeelden!

3. 45+? Arbeidsmarktbejaarde!

Het artikel met de meeste discussie. En niet vreemd: zijn 45+ers nu echt ‘oud’? Ze zijn immers maar net over de helft van hun loopbaan. Een onderwerp waar we het de komende jaren zeker nog over zullen hebben.

4. Boekreview Het Talentalfabet

Saskia geeft een kritische beschouwing van het Talentalfabet, met de nodige sterke punten – hoe dan ook is het een boek waar we het nog eens over kunnen hebben en wellicht was dat precies de bedoeling van de auteur?

5. Boekbespreking Sociale media strategie in 60 minuten

Valt het u ook op dat boekbesprekingen regelmatig gelezen worden? Hoe dan ook: Chris Stapper geeft zijn mening over bovenstaand boek, kort samengevat: mogelijk handig voor HRM’ers die nog weinig met social media gedaan hebben.

Volgende maand een nieuw overzicht met nieuwe artikelen!

0 reactie(s) op “5 best gelezen HR artikelen januari 2014”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.