Aan alles komt een einde…

15/12/2015 Leestijd: 2 minuten

Vandaag is mijn laatste stagedag bij Expand aangebroken. Een treurig, spannend en toch ook interessant, heuglijk moment.

Treurig omdat ik mijn collega’s ga missen. De hechtheid van het team is iets dat me erg op mijn gemak heeft doen voelen. Daarnaast is humor altijd belangrijk maar de collega’s bij Expand zijn vooral ook heel betrokken. Altijd oprecht geïnteresseerd! Dit zie je daarnaast ook terug in de manier van communicatie naar klant en kandidaat. Zakelijk en toch betrokken. Er wordt echt een relatie opgebouwd die dieper gaat dan alleen, “hee, hoe is het?” Expand kenmerkt zich in mijn ogen dan ook door betrokkenheid, openheid en eerlijkheid. Zien ze geen match voor jou als kandidaat? Dan kun je altijd opbouwende feedback verwachten voor de volgende ontmoeting. Daarnaast denkt Expand mee met organisaties en de structuur daarvan. Hierdoor hebben ze, naast de uitvoerende en verzorgende, ook een adviserende rol naar de klanten.

Spannend omdat ik nog niet weet wat de toekomst gaat brengen voor mij als HRM-er. Brengen doet niemand trouwens he, het is meer wat ik in de HR wereld kan halen! Maar goed een spannend en toch ook heuglijk moment dat ik dit hoofdstuk nu af kan sluiten en op zoek kan naar een passende functie in het HR-werkveld!

Middels deze weg wil ik dan ook graag mijn collega’s bedanken voor alle support en gezelligheid. Ook de feedback, mogelijkheden en vrijheid zijn dingen waar ik met plezier aan terugdenk in mijn tijd bij Expand. Ik ben echt lid geweest van het team en heb me altijd gewaardeerd gevoeld.

Het schrijven van blogartikelen is iets dat me ook erg veel heeft bijgebracht. Niet alleen door dingen te lezen op het weblog kun je dingen leren. Je eigen gevoel bij het vak uitten en vervolgens hierover in discussie gaan brengt je vaak tot inzichten waar je zelf niet altijd aan denkt / bij stilstaat. Dus bij deze alle bloggers voorlopig bedankt! Met jullie blijf ik ook nog wel in contact. Ik wil proberen af en toe nog eens wat te schrijven.

Expand, bedankt!!

Taart - bij afscheid Robbert

0 reactie(s) op “Aan alles komt een einde…”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.