Alweer een congres “Succesvol werven”

15/12/2015 Leestijd: 1 minuten

Op woensdag 26 maart as. organiseert P&Oactueel in samenwerking met Elsevier congressen haar jaarcongres 2008 getiteld “Succesvol werven”. Een dag later op 27 maart organiseert Intelligence group in samenwerking met Intermediair, Intermediair PW, Yourfuturetv.com en Maximum het seminar “Succcesvol werven via internet” in het Hulstkampgebouw in Rotterdam.

Ondank dezelfde naam bieden beide partijen wel een op hoofdlijnen verschillend programma. Zo wordt op 27 maart de beste en meest aantrekkelijke recruitmentsite verkozen (gouden en publiekscursor) en worden alle online arbeidsmarktcommunicatie trends verder onder de loep genomen. Daarnaast worden 3 succesvolle wervingscampagnes uitgelicht.

Het jaarcongres van P&Oactueel biedt ook een breed programma. Maurice de Hond behandelt de sollicitant van de toekomst, René Steuer de arbeidsmarkt van 2030. Naast 2 workshoprondes worden er 4 wervingscampagnes gepresenteerd waaruit het publiek de beste mag kiezen. De volgende campagnes zijn genomineerd: Glazenwassers van TWBA-Neboko, de OVHWHVTDAVTLEWZUOV van Staffplanning, Max Cornelisse van Infosupport en Maak jij straks naam? van Reed Business. Bekijk de campagnes en breng je stem uit. Bepaal hier zelf welke je de leukste vindt*

Nog niets te doen in maart?

 

* De links in dit artikel werken niet meer per 13-8-2015

0 reactie(s) op “Alweer een congres “Succesvol werven””

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *