Arbeidsdoping: Lance Armstrong

15/12/2015 Leestijd: 1 minuten

Deze week komt Lance Armstrong bij Oprah Winfrey op haar divan. Zowel in Amerika als in de rest van de wereld wordt er gespeculeerd over dit interview. Gaat hij bekennen? En hoe zal Amerika reageren? Zullen we Lance Mea Culpa Mea Culpa horen roepen. De zegen van Oprah scheelt al zeker zo’n 50%.

Maar waar gaat het hier eigenlijk om, inhoud of vorm? We kunnen ons allemaal nog herinneren toen Bill Clinton alsnog als verloren zoon in de armen werd gesloten toen hij bekende een ‘sexual relationship’ te hebben gehad met Ms Lewinsky. Heden ten dage wordt Clinton beschouwd als een van de meest geprezen presidenten in de United States.

Inhoud of vorm, wat telt het meest? Een medewerker c.q. collega nabij doet ons meer dan iemand op afstand, ook als het dezelfde inhoud betreft. We investeren nou eenmaal meer in iemand als we ook een band voelen met diegene. Dus waar draait het nu eigenlijk om? Of iemand puik, fantastisch werk aflevert maar een draak van een persoon is. Een relaxed, goedlachs en goedgebekte collega tolereren we met liefde, dat hij of zij af en toe een steekje laat vallen zien we dan wel door de vingers. We prediken kwaliteit en we prijzen uitzonderlijke prestaties de hemel in maar dan moet degene wel te pruimen zijn, anders wordt het natuurlijk helemaal niks.

Spannend eigenlijk….we zullen het ‘pruimgehalte’ van Lance donderdag- op vrijdagnacht gaan peilen. Inhoud of vorm?

0 reactie(s) op “Arbeidsdoping: Lance Armstrong”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *