Arbo in second life

05/02/2007 Leestijd: 1 minuten

Afgelopen maand heeft Arbo Concern, een landelijk opererende arbo- en verzuimdienst, haar deuren geopend van de vestiging op Second Life. Het doel van de nieuwe vestiging is om klanten en/of geïnteresseerden virtueel te kunnen ontmoeten. Ook willen ze virtueel trainingen & workshops geven en virtueel vergaderen. De officiële opening is op donderdag, 15 februari 2007 om 11:30 uur (Nederlandse tijd).

Waarom Second Life?

“Een Arbodienst heeft het imago van stoffig en bureaucratisch. Maar wij zijn juist een jong en dynamisch bedrijf. Second Life is een uitstekend platform om dat uit te dragen. Websites zijn statisch – in Second Life kunnen we directer met klanten omgaan”, aldus John Franck, directeur van Arbo Concern. “Afgelopen december hebben we een groot stuk grond gekocht en de gebouwen erop laten plaatsen. Het is een ontmoetingsplek waar we met bestaande en potentiële klanten kunnen ontmoeten, en waar informatie over Arbo Concern kan worden opgehaald. In de nabije toekomst gaan we ook trainingen en workshops organiseren.

Inmiddels hebben we de eerste virtuele bedrijfsvergaderingen achter de rug – onze parttime medewerkers kunnen nu vanuit eigen huis aan de vergaderingen meedoen. Een goed middel om reistijd en files in de toekomst te voorkomen. Overigens is de vergaderruimte vrij toegankelijk (mits wij geen eigen vergadering houden); ik nodig geïnteresseerde bedrijven graag uit om de vergaderruimte voor hun eigen gebruik uit te proberen”.

0 reactie(s) op “Arbo in second life”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.