Aura Opgelder & Veerle van der Plas

Aura Opgelder en Veerle van der Plas zijn werkzaam als HRM Consultants bij Maatwerk Arbeidsadvies, hét kenniscentrum op het gebied van arbeid. Zij adviseren werkgevers en werknemers van grote en kleine bedrijven door heel Nederland.

Welke rol hebben Aura en Veerle binnen Maatwerk Arbeidsadvies?

Het team van HRM-advies & Projecten richt zich op de HR-medewerkers van de klant. Zij ondersteunen klanten bij het verbeteren van de HRM-functie of het oppakken van HRM-gerelateerde projecten waar de interne HR-medewerker niet aan toekomt. Hiervoor richten zij zich op organisaties die zelf (nog) geen HR-afdeling hebben of organisaties waar de HR-adviseur te weinig tijd heeft om ook de strategische projecten te doen. Daarnaast zijn zij betrokken bij verzuimbegeleiding en de preventie van verzuim. Door de ruime ervaring als interne HR-adviseur kunnen zij verzuimcasussen vanuit verschillende oogpunten bekijken en de juiste interventies inzetten.

Het is hun overtuiging dat de HR-professional een plek moet hebben aan de directietafel of in het Managementteam om echt het verschil te kunnen maken. Door de uitvoerende processen zoveel als mogelijk te digitaliseren kan de HR-afdeling ook echt toegevoegde waarde leveren. De HR-professional is de kritische en objectieve blik naar leidinggevenden en medewerkers met als doel groei van de persoon en organisatie.

Maatwerk Arbeidsadvies adviseert o.a. in spoor-2 trajecten, (preventie van) verzuim, bezwaar & beroep, loopbaancoaching, mediation, HRM en arbeidsdeskundig onderzoek. Meer weten? Neem dan een kijkje op www.maatwerkarbeidsadvies.nl