Herbert Prins

In de uitzend- en werving en selectiebranche staan de prijzen en de marges onder druk. De concurrentie is hevig, nieuwe wetgeving is in aantocht en door de komst van internet en social media ontstaan mogelijkheden voor nieuwe bedrijfsmodellen. De sector heeft vaker slechte tijden meegemaakt, maar nooit is de impact zo fundamenteel geweest als nu. Het bedrijf zoals we dat in zijn huidige vorm kennen, zal moeten veranderen, of we willen of niet. En alleen die organisaties die de transformatie volledig kunnen maken, zullen meerwaarde blijven leveren in de toekomst.

Foraneo helpt organisaties nieuwe mogelijkheden ontdekken en die om te zetten in concrete projecten. Het leveren van Interim-management en consultancy zijn de belangrijkste activiteiten. Dit op het gebied van project management, e-business en social media, IT en commercie met specialisatie binnen de arbeidsmarkt en HRM.

Foraneo faciliteert het uitzendbureau van de toekomst. Herbert Prins is een historicus van origine en werkt als project- en verandermanager in de uitzend- en w&s branche.