Herman Roovers

 

 

 

 

 

 

Herman Roovers heeft ruime ervaring als P&O-er en bestuurssecretaris en is daarnaast ook actief geweest als hoofd en beleidsondersteuner financiën en personeel. Hij heeft een afgeronde HBO opleiding (HEAO). Dit zijn de sectoren/branches waarin hij werkzaam is geweest:

onderwijs (hogeschool, middelbaar beroepsonderwijs en voortgezet onderwijs);
zorg & welzijn (universitair ziekenhuis, verslavingszorg en gehandicaptenzorg);
betaald voetbal (profclub).
Als overbrugging naar een nieuwe baan als HRM-er is Herman Roovers bij diverse organisaties aan de slag als “beroepsvrijwilliger”. Op dit moment is hij website redacteur, maatje van gehandicapten, organisator van festivals, secretaris/penningmeester, lid van de Vrijwilligersraad Nijmegen en de lokale Actielerengroep Zorg. Tot voor kort was hij assistent vrijwilligerscoördinator bij een grote zorginstelling. Bij deze en andere organisaties heeft hij diverse HRM-instrumenten en uitgangspunten vertaald voor een bijzondere doelgroep: vrijwilligers.

Via zijn blogs wil hij collega HRM-ers, die werken bij organisaties die vrijwilligers inzetten, stimuleren voor deze bijzondere doelgroep HRM-instrumenten in te zetten om de inzetbaarheid en het werkplezier van vrijwilligers te vergroten. Als hij in de slipstream de waardering voor vrijwilligerswerk kan vergroten, vindt hij dat mooi meegenomen.

U kunt Herman bereiken via zijn LinkedIn profiel.

Nieuws

Vacatures