Josie van Alebeek

Ga je met me mee op reis? De wereld van HR-analytics verkennen en ontdekken?

Mijn naam is Josie van Alebeek en ik ben organisatiepsycholoog. Gedrag van mensen in organisaties fascineert me eindeloos. Van onderwerpen als leiderschap, groepsdynamica, organisatiecultuur, medewerkerstevredenheid en –betrokkenheid gaat mijn hart sneller kloppen.

Na mijn studie heb ik heel kort gewerkt als recruiter en daarna als P&O-er. Leergierig en nieuwsgierig als ik ben, heb ik daarna uitstapjes gemaakt naar een bedrijfsvoeringsfunctie, waar ik cijfermatige ervaring heb opgedaan, en naar de communicatie, waar ik meer strategisch heb leren denken.

Deze kennis en ervaring wil ik nu gaan inzetten op terrein van HR-analytics. Ik vind het namelijk ook heel leuk en interessant om dingen uit te zoeken, in kaart te brengen en te analyseren. Ook van het bij elkaar brengen van verschillende informatie en invalshoeken en daar vervolgens verbanden tussen leggen wordt ik enthousiast.

De komende tijd dompel ik me helemaal onder in de wereld van HR-analytics. In mijn blogs doe ik verslag van mijn reis door de wereld van HR-analytics en deel ik mijn ervaringen. Heb je tips, ideeën of vragen? Bijvoorbeeld: waar moet ik beslist naar toe tijdens mijn reis? Denk aan websites, blogs, boeken, organisaties, personen etc. Of: wat zou jij graag willen weten over HR-analytics? Met het beantwoorden van welke vragen help ik je het meest? Ik hoor het graag.

Contactinformatie

LinkedIn
Twitter