Karlijn Pijnenburg

 

 

 

 

 

 

Ik ben Karlijn Pijnenburg. In mijn werkervaring heb ik het geluk gehad om bij diverse organisaties een kijkje in de keuken te kunnen nemen. Met name in het MKB. Dat is een goede leerschool voor mij geweest en heeft mij gevormd tot de HR Adviseur die ik nu ben. Regie over mijn loopbaanpad en ambities waar kunnen maken staan voor mij hoog in het vaandel. Ik achtervolg mijn bevlogenheid om het menselijke met het zakelijke te verbinden. Ik heb oog voor de mens. Elk individu is anders. De uitdaging is om mensen in beweging te krijgen en weten hoe ze anderen kunnen motiveren en inspireren met alle obstakels die daarbij om de hoek komen.

Ik hecht waarde aan een open houding waarbij ik mezelf als adviseur verder ontwikkel en groei als persoon. Zo kun je mijn inziens het meeste bijdragen aan het succes van de organisatie en de mensen die er werkzaam zijn.

Wat is mijn visie op HR? Mijn klanten zijn zowel het management als de medewerkers. Door te investeren in hun succes, wordt in het succes van de organisatie geïnvesteerd. Daarbij is het wel van belang dat je kunt reageren op de continu veranderende realiteit.

Ik schrijf graag over zaken die mij bezig houden. Met mijn blogs voor Expand hoop ik lezers aan te spreken en hen te inspireren en informeren over de toegevoegde waarde van HR.

Vacatures

Nieuws