Kees van Kaam

Kees van Kaam (1955) is een senior professional met brede ervaring in verschillende branches. Hij werkte ondermeer bij Buhrmann-Tetterode, KPMG Management Consulting en ABN AMRO. Leiderschap, innovatie, duurzaamheid en (strategische) communicatie zijn belangrijke thema’s in zijn werk.

Hij is deskundig, creatief en vaardig op het gebied van organisatie- en leiderschapsontwikkeling. Sensitief voor cultuur en context, sterk in analyse en creatie van oplossingen en beweging. Hij wordt geïnspireerd door klant- merkgedreven omgevingen. Kees werkt, schrijft en spreekt vanuit de passie duurzame veranderingen te ontwikkelen voor mensen, organisaties en de samenleving. Het is zijn overtuiging dat het altijd beter kan door te bouwen op wat goed is, mensen te verbinden en te vernieuwen.

Hij schreef verschillende artikelen, waaronder ‘Chocoladewater’, over bezieling, leiderschap en creativiteit, voor het boek ‘Oh, wat zijn we creatief’. Hij schreef over Leiderschap en Innovatie met nieuwe media voor verschillende tijdschriften en boeken. Daarnaast werkte hij mee als auteur/redacteur aan het boek ‘Duurzaam, denken en doen’ en schreef het voorwoord voor het boek “Authentieke leiders, echte leiders”.

Kees is verbonden aan NextAcademy en doceert over leiderschap, communicatie, marketing en innovatie en is partner/organisatieadviseur bij STRATCH | Creating Corporate Vitality .