Kim de Jong

 

 

 

 

 

Kim de Jong is HR-professional en gedreven om het HR-vak naar een hoger niveau te tillen. Naar een niveau passend bij deze tijd. Nadat ze diverse HR rollen binnen organisaties had vervuld, raakte ze lichtelijk gefrustreerd over de kwaliteit van HR afdelingen. Nauwelijks aandacht voor de business, te weinig impact en een achterhaalde aanpak. Ze besloot dat dit anders moest en kon.

Vanuit haar bedrijf Human Resourceful adviseert Kim organisaties over cultuur- en verandervraagstukken, inclusief de (juridische) begeleiding van reorganisaties. Daarnaast heeft zij zich gespecialiseerd in het werken met millennials. Door haar kennis, enthousiasme en lef laat zij binnen een mum van tijd de toegevoegde waarde van HR zien. Als Kim binnenkomt dan gebeurt er wat: er ontstaat beweging. Naast haar advieswerk is Kim actief als loopbaancoach voor millennials. Ze helpt jonge professionals bij het bereiken van hun persoonlijke en zakelijke doelen.

Vanuit haar toekomstgerichte visie op HR schrijft ze over haar ervaringen en nieuwe ideeën. Een blog vol herkenbaarheid en inspiratie. Wil je meer weten over Kim? Kijk op dan eens op humanresourceful.nl of volg haar op Instagram #yoursresourcefully.

Nieuws

Onze dienstverlening