Maartje Koppen

Ik geloof dat werken leuk kan zijn. Écht leuk. Zo leuk, dat je met veel plezier naar je werk gaat. Dat je met Passie, Inspiratie, Motivatie en Positieve energie (P.I.M.P.) kunt werken. Dat is dan ook waar het om draait bij P.I.M.P. your career.

Als loopbaancoach is het mijn passie anderen te helpen ook P.I.M.P. in hun werk te bereiken. Ik begeleid hoogopgeleiden die meer P.I.M.P. in hun werk willen brengen. Of dat nu is in een vast dienstverband of als ZZP’er. Je ontdekt wat jouw P.I.M.P.-elementen zijn, je durft te kiezen voor een baan die écht bij je past, je weet dat ook over te brengen op anderen en je hebt een actieplan wat je helpt in actie te komen én te blijven. Je straalt bovendien P.I.M.P. uit en dus ligt die droombaan daadwerkelijk binnen handbereik.

Als zelfstandige ben ook ik elke dag op zoek naar werk, ben ik volop aan het netwerken, zorg ik dat mijn CV up-to-date is en zet ik social media in. Dus niet alleen vanuit de theorie weet ik wat er bij komt kijken om werk te vinden waar je P.I.M.P. uit haalt, ik put ook uit mijn eigen dagelijkse ervaring. Waardoor ik op de hoogte ben van de laatste ontwikkelingen. Uiteraard zet ik ook mijn achtergrond als psycholoog én HR consultant in het bedrijfsleven in om ook jou te helpen P.I.M.P. in je werk te brengen.

Daarnaast richt ik mij ook op burn-outpreventie. Omdat werk leuk moet blijven. Maar soms is dat even wat minder makkelijk. Gaat het allemaal minder als vanzelf en kost het allemaal meer moeite. Soms gaat het gewoon even niet. Dan kun je door blijven hobbelen, met het gevaar dat je afglijdt naar een echte burn-out. Of je kunt in actie komen en kijken hoe je weer meer plezier kunt gaan ervaren. Ook dan is P.I.M.P. your career er voor je.

Meer weten?
Website: www.pimpyourcareer.nu
E-mail:maartjekoppen@pimpyourcareer.nu