Marie-Christine Smit

Het zijn turbulente tijden. De toekomst laat zich niet meer voorspellen en de dagelijkse praktijk zit vol verrassingen. Hoe blijf je je klanten optimaal bedienen, nu en in de toekomst?

Succesvolle organisaties hebben betrokken en bevlogen medewerkers die werken vanuit hun kracht. Zij hebben medewerkers die intrinsiek gemotiveerd zijn om het beste resultaat te leveren. Dat vraagt om een cultuur waarin samenwerken en leren vanzelfsprekend is. Zo blijft de organisatie wendbaar en innovatief.

Dit realiseer je niet zomaar. Een visie vanuit de directie of een aantal trainingen op de werkvloer is niet voldoende. Het vraagt om een integrale aanpak. Ingebed in de strategie, beleid en dagelijkse praktijk van de organisatie. Visie, leiderschap en efficiënte en effectieve samenwerking op de werkvloer in een open (leer)cultuur zijn daarbij essentieel.

Mijn persoonlijke visie op organisatieontwikkeling is de basis van waaruit ik werk en schrijf. Vaak hoor ik dat mensen deze visie inspireert om veranderingen daadwerkelijk in gang te zetten. Ook mijn boek, lezingen en gastcolleges zijn hierop gebaseerd. Daarnaast begeleid ik in de dagelijkse praktijk organisaties die willen komen tot een lerende identiteit. Omdat ze weten dat dát het onderscheidend vermogen is naar de toekomst en dus duurzaam is.

Meer weten? Neem gerust contact met me op via LinkedIn of kijk op www.rimpuls.nl

Onze dienstverlening

Nieuws