Marie-Christine Smit

Een echte verandering kent alleen een begin.

In een continu veranderende wereld willen organisaties wendbaar en innovatief zijn. Dat vraagt om een cultuur waarin samenwerken en leren vanzelfsprekend is. Dat klinkt logisch, maar is allerminst vanzelfsprekend. Hoe pas je ontwikkelen als managementstijl toe binnen de organisatie? Hoe zorg je ervoor dat veranderen continu plaatsvindt en verbonden is aan het werk?

Marie-Christine Smit is auteur van het boek Hou eens op met reorganiseren! – Een praktisch handboek voor een ontwikkelgerichte organisatie. Mensen en organisaties in beweging brengen is haar kracht. Niet door erover te praten, maar door er vooral naar te handelen. Dit boek biedt inspiratie én concrete handvatten om echte verandering ook daadwerkelijk mogelijk te maken.

Sinds 2017 blogt Marie-Christine voor Expand. Haar kennis, jarenlange ervaring als leidinggevende en inspirerende visie op de ontwikkeling van mensen en organisaties liggen aan haar blogs ten grondslag. Net als de ervaringen die ze dagelijks opdoet in haar rol van organisatieadviseur en bedrijfscoach.

Wil je meer weten? Kijk dan op www.rimpuls.nl of Linkedin.

Onze dienstverlening

Nieuws