Martien Aerts

Martien Aerts (1974) is een gedreven, oorspronkelijke en generalistische HR Professional. Hij is op dit moment werkzaam als Manager HR NL&BE voor Albron. Na ruim 12 jaar werkervaring blijkt dat de dienstverlening het krachtenveld biedt waar hij zich vooralsnog het meeste thuis voelt. Zijn carrière is begonnen bij Facilicom (Trigion Beveiliging) als trainee, en later als HR Manager Zuid-Nederland. Vervolgens heeft hij via Laser Nederland als senior Directie HR-Adviseur, en HR Manager bij Center Parcs een uitdaging gevonden bij Albron. Deze stappen zijn gefundeerd op een studie P&A met cum laude afstudeerresultaat.

Martien houdt zich graag bezig met strategisch formatiebeheer, MD en personeelsontwikkeling, transitievraagstukken (structuur en cultuur), en is oorspronkelijk in zijn benadering van vraagstukken. Op basis van een visie acties definiëren, met de altijd opkomende vraag ‘waarom doen we het’ is de kern van zijn motivatie en energie.

Privé en werk zijn in zijn hoofd moeilijk te scheiden, alles raakt elkaar. Dat lees je ook terug in zijn weblogs, omdat leren van elkaar en van situaties een garantie is voor groei!