Selma van der Heiden

Ik ben Selma van der Heiden, single moeder van een tweeling (dames van 7), zelfstandig ondernemer als HR-professional met daarnaast een eigen coachpraktijk. Schrijven doe ik graag en ik ben dan ook blij dat ik hier een platform krijg om dit verder te kunnen ontwikkelen.

Als schrijver

Heb ik 2 manieren van schrijven; vanuit het hart (flow) en vanuit het hoofd (de analyse). Al schrijvend deel ik mijn eigen ervaringen als HR-dame, ondernemer, single moeder en mensbegeleider. Steeds weer mijn fascinaties, mijn nieuwsgierigheid, mijn verwondering volgend…

Als HR-professional

Vervang ik graag op interim-basis de stoel van de HR professional die wegens zwangerschap, ziekte of sabbatical even van het toneel is. Ook werk ik op projectbasis op locaties waar ze doorgaans geen vaste HR Businesspartner in huis hebben. Ik vind met circa 10 jaar ervaring bij zeer diverse organisaties altijd snel mijn weg. Enkele van mijn werkgevers/opdrachtgevers: Serin Mens & Werk, Super de Boer, BASF, Universiteit Utrecht. Het laatste jaar heb ik vooral reorganisaties in de betonindustrie begeleid (Romein Beton, Nijmeegse Betonindustrie, de Meteoor). Ik zie mijzelf als brug en regisseur. Ik verbind mensen en behoud de regie in processen. Ik communiceer daarbij helder op de inhoud en zacht op de relatie.

Als coach

Help ik mensen graag om vanuit hun eigen verlangen, authentieke beslissingen te nemen, regie te nemen en het eigen pad te bewandelen.

Waarom ik doe wat ik doe

Ik kan enorm genieten wanneer ik mensen in hun element zie! Mensen met bezieling, die precies doen wat zij willen, hun hart volgen, plezier hebben, sprankelen. Ik help graag mensen in beweging te krijgen.