Tom Brands

Ik ben een startende HR professional die bekend staat om zijn analytische- en sociale vaardigheden. Ik ben namelijk iemand die veel energie krijgt van interactie met mensen en het interessant vind hoe bepaalde sociale processen tussen mensen in elkaar steken. Creatieve oplossingen verzinnen en denken in kansen en mogelijkheden is iets wat erg goed bij mij past.

Ik heb een passie voor HR thema’s als: HRD, duurzame inzetbaarheid, generatie- en talent management. Het is mijn doel om organisaties en medewerkers te inspireren en enthousiasmeren om hierin te blijven bewegen en innoveren. Ik focus me vooral op de onderliggende psychologische constructen van organisatieveranderingen waarbij ik via een persoonlijke aanpak de impliciete motivatie van medewerkers expliciet maak.
Met mijn blogs probeer ik actuele HR vraagtukken stukken te bespreken waarbij een vernieuwende denkwijze noodzakelijk is. We kunnen het niet negeren, de wereld verandert snel en de huidige tijd vraagt om een nieuwe blik op werk.

Voor contact verwijs ik u graag naar mijn LinkedIn profiel.