Wendy van Grieken

 

 

 

 

 

 

Wendy heeft haar rechtenstudie doorlopen aan de Universiteit van Maastricht. Na een korte periode werkzaam te zijn geweest bij de Rechtbank te Maastricht, is Wendy in 2001 als advocaat gestart in ‘s-Hertogenbosch. Zij heeft veel zaken gedaan op het terrein van het algemene verbintenissenrecht. Ook bleek al snel dat er grote interesse bestond in de arbeidsrechtpraktijk, hetgeen tot gevolg heeft gehad dat Wendy zich verder specialiseerde in het arbeidsrecht. Inmiddels heeft Wendy zich als specialist Arbeidsrecht aangesloten bij de Vereniging van Arbeidsrecht Advocaten (VAAN).

Wendy heeft haar ervaring opgedaan bij zowel de traditionele advocatenkantoren en als in-house advocaat bij een internationaal opererende organisatie. Hierdoor is zij aan te merken als een zeer pragmatisch ingestelde advocaat die met zowel de ondernemers, maar ook met particulieren en werknemers kan meedenken. Deze verscheidenheid aan uitgangspunten draagt bij aan de kracht van Wendy om snel de oorzaak van het juridische probleem te achterhalen, waardoor de oplossing ook snel gevonden kan worden.

Wendy van Grieken is werkzaam bij W&W Arbeidsrecht te ’s-Hertogenbosch. Zij is bereikbaar via 073-7040170 en via w.vangrieken@wenwadvocaten.nl.

Nieuws

Onze diensten