Rita Verduin en Maartje Koppen

Rita Verduin

Mijn talent is leiding geven aan HR teams en HR professionals en aan strategische HR processen in turbulente tijden. Ik kan goed luisteren, vertrouwen geven en mensen in beweging brengen waardoor deze beter in hun eigen kracht komen te staan. Ik werk al vele jaren bij diverse werkgevers in profit en non-profit organisaties als leidinggevende met HR teams. Mijn loopbaanmotto is: verbinden, vernieuwen en verbeteren. Ik houd van innovatie en ontwikkeling en van het HR vak.

Tot eind 2013 werkte ik bij Wegener Media (dagbladuitgeverij) waar ik leiding gaf aan de afdeling HR Development.  Daar heb ik samen met mijn team een innovatieslag gerealiseerd in het HR beleid en de tools die daarbij worden ingezet. Te noemen zijn: Wegener Academy, E-academy Wegener, loopbaansite WiL en Wegener’s Mobiliteitsbureau. Thans zoek ik een nieuwe (tijdelijke) leidinggevende HR baan bij een organisatie die mijn innovatiekracht en leiderschap kan gebruiken.

Als zelfstandig psycholoog en ZKM Consultant © voer ik ZKM onderzoeken uit. De ZKM methode is een psychologisch instrument waarmee met het persoonlijke levensverhaal van mensen een individueel ontwikkelingsassessment wordt gemaakt. Het geeft inzicht in positieve en negatieve levenspatronen en werkt bijzonder krachtig bij loopbaanadvisering en bij team of individuele coaching.In mijn vrije tijd zet ik me in voor de maatschappij als lid van de Raad van Toezicht van MEE Oost Gelderland. Dit is een non-profit organisatie in de zorg die zich inzet voor mensen met een beperking. Ik ben secretaris van atletiekvereniging U-Track waar ik ook actief ben als hardloper. Daarnaast schrijf ik graag. Dit doet ik op mijn eigen weblog en op enkele werkgerelateerde blogs zoals dit blog voor Expand.

Meer weten?
Website: http://runningrita.nl
E-mail: 
rita.verduin@gmail.com
Telefoon: 06 37 56 89 12

Maartje Koppen

Ik geloof dat werken leuk kan zijn. Écht leuk. Zo leuk, dat je met veel plezier naar je werk gaat. Dat je met Passie, Inspiratie, Motivatie en Positieve energie (P.I.M.P.) kunt werken. Dat is dan ook waar het om draait bij P.I.M.P. your career.

Als loopbaancoach is het mijn passie anderen te helpen ook P.I.M.P. in hun werk te bereiken. Ik begeleid hoogopgeleiden die meer P.I.M.P. in hun werk willen brengen. Of dat nu is in een vast dienstverband of als ZZP’er. Je ontdekt wat jouw P.I.M.P.-elementen zijn, je durft te kiezen voor een baan die écht bij je past, je weet dat ook over te brengen op anderen en je hebt een actieplan wat je helpt in actie te komen én te blijven. Je straalt bovendien P.I.M.P. uit en dus ligt die droombaan daadwerkelijk binnen handbereik.

Als zelfstandige ben ook ik elke dag op zoek naar werk, ben ik volop aan het netwerken, zorg ik dat mijn CV up-to-date is en zet ik social media in. Dus niet alleen vanuit de theorie weet ik wat er bij komt kijken om werk te vinden waar je P.I.M.P. uit haalt, ik put ook uit mijn eigen dagelijkse ervaring. Waardoor ik op de hoogte ben van de laatste ontwikkelingen. Uiteraard zet ik ook mijn achtergrond als psycholoog én HR consultant in het bedrijfsleven in om ook jou te helpen P.I.M.P. in je werk te brengen.

Daarnaast richt ik mij ook op burn-outpreventie. Omdat werk leuk moet blijven. Maar soms is dat even wat minder makkelijk. Gaat het allemaal minder als vanzelf en kost het allemaal meer moeite. Soms gaat het gewoon even niet. Dan kun je door blijven hobbelen, met het gevaar dat je afglijdt naar een echte burn-out. Of je kunt in actie komen en kijken hoe je weer meer plezier kunt gaan ervaren. Ook dan is P.I.M.P. your career er voor je.

Meer weten?
Website: www.pimpyourcareer.nu
E-mail: maartjekoppen@pimpyourcareer.nu
Telefoon: 06-18116235