Karin Rixt-Smalbil

Mijn naam is Karin Rixt Smalbil. Ik ben, samen met zakencompagnon Johannes Noor, leider van Succesbureau, en ben woonachtig in het Toscane van Nederland, Groningen.

Als nuchtere Noorderling draag ik met name boven de rivieren bij aan organisaties die klaar zijn voor een nieuw tijdperk. In mijn rugzak zit ruim 20 jaar managementervaring, aangevuld met diverse opleidingen als rechtswetenschappen, communicatie, journalistiek, nieuwe media, systeemtheorie en HR-methodieken.

Hiermee bouw ik aan o.a. Leiderschapstraining Ameland, een sinds medio belangrijk (HR)opleidingsonderdeel van Succesbureau. Ik lever mijn dienstverlening in interim- en projectmanagement richting innovatieve organisatie-ontwikkelingsprogramma’s met o.a. gelukkig, gezond en vooral duurzaam werken in de basis.

Men typeert mij als een frisdenker, toekomst- en resultaatgericht, werkgelukkig, zeven bordjes in de lucht, pragmatisch en ‘kop boven ’t maaiveld’ en een rechtdoorzee-Rixt.

Met mijn blogs wil ik graag een mens- en markgericht inkijkje te geven naar een andere manier van werken binnen organisaties, dan vanuit de geijkte (HR)-rolverdeling.