We breiden onze dienstverlening uit!

02/10/2018 Leestijd: 1 minuten

Door technologische ontwikkelingen is data tegenwoordig toegankelijker dan ooit. Daarnaast is er een groeiende behoefte van organisaties om inzicht te krijgen in interne processen en de dagelijkse gang van zaken. Data krijgt daarmee een steeds grotere rol binnen het HR werkveld. Organisaties gebruiken data om richting te geven aan beleid en daarmee verbeteringen door te voeren.

Een kandidatenmarkt

Ook signaleren we een ontwikkeling van de arbeidsmarkt. Waar er eerst meer kandidaten waren dan vacatures, hebben we momenteel te maken met een ‘kandidatenmarkt’. Hierdoor wordt het voor organisaties steeds moeilijker om de juiste werknemer te vinden, binden en behouden. Niet alleen moet de werknemer de inhoudelijke kennis hebben, maar ook de binding met het bedrijf is van groot belang. Het maken van de juiste match wordt daarmee ingewikkelder en neemt meer tijd in beslag, terwijl organisaties vaak niet de capaciteit hebben om dit proces de aandacht te geven die het verdient.

Expand+

Met Expand+ spelen wij in op deze ontwikkelingen. Per direct is onze dienstverlening uitgebreid met een datatool die ons in staat stelt een uitgebreide arbeidsmarkt- en doelgroepenanalyse uit te voeren. Hiermee kunnen wij zowel de vraag- als de aanbodkant van de markt in beeld brengen en onze beslissingen nog beter onderbouwen.

Een totaalpakket

We bieden deze datatool aan als onderdeel van een totaalpakket aan dienstverlening onder de naam Expand+. Hierbij maken we gebruik van de eerdergenoemde analyses, een landelijk HR netwerk, verschillende op maat gemaakte Google Ads campagnes en een TMA-analyse.

Op deze manier kunnen we op vooruitstrevende wijze onze dienstverlening blijven aanbieden en garanderen we een duurzame match aan onze opdrachtgevers, voor nu en in de toekomst.

Meer informatie over Expand+ en overige dienstverlening
is te vinden op onze website.

0 reactie(s) op “We breiden onze dienstverlening uit!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.