Derde foodnetwerk bijeenkomst bij Unilever

15/12/2015 Leestijd: 1 minuten

In diverse gesprekken met mensen uit ons netwerk bleek dat er een sterke behoefte is aan een specifieke netwerkclub van HR Business Partners uit de Food branche. Dit vonden wij een belangrijk signaal en Expand heeft daarom besloten een dergelijke netwerkgroep op te richten. In dit besloten netwerk worden diverse HR topics die binnen de Food sector spelen besproken. Nadat we bij ons bekende HR professionals uit deze doelgroep benaderd hadden, zijn we in juni 2014 gestart met een kleine groep.

Alle deelnemers zijn een aantal jaren als HR professional werkzaam in de bewuste sector. Deelnemende bedrijven zijn: Heineken, Nestle, Pepsico, Friesland Campina, Unilever, Driscolls en Bakkersland. De eerste bijeenkomsten in de vorm van ontbijtsessies vonden bij Expand plaats.

Afgesproken werd dat de volgende sessies roulerend bij de overige deelnemers plaatsvinden. Afgelopen week was de derde bijeenkomst bij Unilever. In een inspirerende omgeving werd o.a. het volgende topic besproken: Hoe maak je de stap naar echte business partner?

In de gesprekken was er opnieuw veel herkenning over en weer, alle deelnemers waren positief en de volgende sessielocatie staat vast!

Het prachtige uitzicht:

0 reactie(s) op “Derde foodnetwerk bijeenkomst bij Unilever”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.