Expand aan tafel met HRM studenten van Tilburg Universiteit

14/03/2019 Leestijd: 1 minuten

Afgelopen dinsdag werd Expand vertegenwoordigd door Petra Brondgeest en Guusje Nagels bij de HR Speeddate Sessie van Tilburg Universiteit. Het evenement werd georganiseerd door INPUT, de studievereniging vanuit Personeelswetenschappen, en had als doel om bedrijven en studenten dichter bij elkaar te brengen.

Bedrijven ‘speeddaten’ met studenten

Tijdens vier rondes van twintig minuten kregen groepjes van 4-5 HRM studenten de tijd om vragen te stellen aan de bedrijven die aanwezig waren. Er waren zowel Nederlandse als internationale studenten aanwezig van verschillende jaargangen. Omdat er met kleine groepjes studenten werd gewerkt, konden er goede inhoudelijke gesprekken worden gevoerd. Studenten waren goed voorbereid en hadden veel relevante vragen over onder andere het recruitmentproces van Expand, het internationale karakter en de software die we gebruiken. Tijdens de korte pauzes tussendoor werden de gesprekken gewoon doorgezet onder het genot van een drankje.

Veel studenten hadden wel eens van Expand gehoord, maar wisten nog niet precies wat de dienstverlening inhield. Het evenement was een goede manier om hen meer informatie aan te bieden en een mooie kans voor Expand om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in het (HR) onderwijs.

0 reactie(s) op “Expand aan tafel met HRM studenten van Tilburg Universiteit”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.