Expand breidt het aantal TMA professionals uit

05/03/2019 Leestijd: 1 minuten

Bij Expand volgen we de ontwikkelingen op de markt zoveel mogelijk en staan we open voor de laatste trends. Zodoende hebben we vorig jaar onze dienstverlening uitgebreid met verschillende tools, om op die wijze onze opdrachtgevers nog beter van dienst te kunnen zijn. Een van de tools die wij sindsdien gebruiken in ons werving en selectietraject is de TMA analyse, een persoonlijkheidsanalyse die inzicht geeft in de talenten en drijfveren van de kandidaat en duidelijk maakt in welke omgeving deze talenten en drijfveren het beste tot hun recht komen. Hiermee kunnen we onze opdrachtgevers een goede en duurzame match garanderen en is er voor de kandidaat direct een nulmeting beschikbaar die kan helpen bij de persoonlijke ontwikkeling.

Dit initiatief is goed ontvangen door onze opdrachtgevers en heeft ervoor gezorgd dat de TMA analyse regelmatig bij ons wordt afgenomen. Om onze opdrachtgevers goed van dienst te kunnen blijven zijn, hebben wij ervoor gekozen om het aantal gecertificeerde professionals in ons team uit te breiden van één naar drie.

Na drie intensieve trainingsdagen, verzorgd door MetDavid, hebben Petra Brondgeest en Emiel Mulder op 22 februari jl. het certificaat in ontvangst mogen nemen nadat ze beide voldeden aan de eisen die gesteld waren aan de examinering. Hierdoor beschikt Expand nu over drie gecertificeerde TMA professionals en kunnen wij nog beter voldoen aan de vraag van onze opdrachtgevers.

Ook benieuwd op welke manier de TMA persoonlijkheidsanalyse uw bedrijf kan helpen? Neem een kijkje op de pagina assessments.

0 reactie(s) op “Expand breidt het aantal TMA professionals uit”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.