Terugblik Seminar Innovatie- en Talentmanagement

16/11/2018 Leestijd: 1 minuten

Het seminar van Expand ‘Innovatie- en Talentmanagement’ op 15 november 2018 was een groot succes. Meer dan 45 HR managers, HR business partners en HR directeuren waren aanwezig in de Verkadefabriek in Den Bosch om geïnspireerd te raken en te sparren met vakgenoten.

”Dát is er mis met HR-afdelingen!” was een veelgenoemde kreet die Jef uitriep in zijn presentatie. Toch liep niemand boos de zaal uit. Jef is expert op het vlak van business- en cultuurinnovatie en met zijn bijzondere vertelstijl schetste hij een treffend beeld van de huidige tekortkomingen van organisaties. Zo stelde hij dat eigenaars en managers veel meer moeten gaan focussen op de passies en talenten van medewerkers, om er zo voor te zorgen dat mensen intrinsiek gemotiveerd blijven om te leren. Op die manier blijft de organisatie zich ook continu ontwikkelen. Alleen schapen blijven volgens hem binnen de grenzen. Volgens Jef is onze wereld zó sterk veranderd dat organisaties zouden moeten overstappen naar totaal andere managementstijlen. Met stemkastjes kon het publiek ook hun mening geven over verschillende stellingen.

Na afloop van de presentatie werd er nagepraat en gespard over de besproken onderwerpen onder het genot van een borrel. Wij kijken al uit naar ons volgende event!

0 reactie(s) op “Terugblik Seminar Innovatie- en Talentmanagement”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.