Young Talent Event 24 mei 2018 bij DAF in Eindhoven

11/04/2018 Leestijd: 1 minuten

Expand is een netwerkorganisatie en daarom vinden wij het belangrijk om een relatie op te bouwen met Young Talent; professionals die aan het begin staan van een carrière binnen HR.
Onze missie is het verbinden van mensen en mogelijkheden binnen het HR-vakgebied en talent ontwikkeling is daar een onmisbaar onderdeel van.

Binnen Expand houden wij ons op meerdere manieren bezig met ontwikkeling. Zo zijn wij er ook voor (HR)advies, coaching, (online) assessments en TMA tests. Daarnaast organiseren wij evenementen om HR professionals op verschillende manieren met elkaar in contact te brengen. Vanuit die gedachte proberen wij ook jonge HR professionals bij elkaar te brengen op ons Young Talent Event. Expand werkt hierbij samen G04People om op deze manier interessante workshops te bieden waarmee we talenten inspireren en uitdagen om naar de eigen ontwikkeling te kijken.
Op 9 november 2017 hebben we het eerste Young Talent Event georganiseerd bij ons op kantoor. Het werd een prachtige middag en een groot succes. Wegens de grote belangstelling en vraag naar een vervolg, staat er 24 mei weer een Young Talent Event op de agenda.

In samenwerking met DAF en Go4People zullen we op donderdag 24 mei a.s. weer een ambitieuze groep jonge HR professionals ontvangen. We gaan met elkaar in gesprek over het onderwerp carrièremanagement en dan met name hoe je als jonge professional de regie kan pakken in de ontwikkeling van je eigen carrière.

Graag tot dan!

0 reactie(s) op “Young Talent Event 24 mei 2018 bij DAF in Eindhoven”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.