HR afstudeersessies bij Fontys Hogeschool

04/07/2018 Leestijd: 1 minuten

Vorige week mocht Expand acte de présence geven als externe assessor bij HR afstudeerders aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven. Onze directeur en ikzelf hebben diverse presentaties bijgewoond.

Studenten presenteerde de ontwikkeling die zij in de afgelopen 4 jaar hebben doorgemaakt. Dit deden ze op verschillende niveaus; micro, meso en maco niveau. Sommige studenten konden goed benoemen in welke competenties ze waren gegroeid en in hoeverre dat dit zich verhield tot de HR praktijk. Anderen studenten hadden het daar soms een stuk moeilijker mee.
Het resulteerde hoe dan ook in interessante discussies tijdens de vragen die na de presentaties ter tafel kwamen. Alle studenten waarbij Expand als externe assessor aanwezig was, zijn geslaagd.

Expand vindt het belangrijk om aangehaakt te blijven bij de ontwikkeling van jonge HR professionals. Dit doen we op verschillende manieren, één daarvan is onze samenwerking met de Fontys Hogeschool. Onze samenwerking houdt ons scherp doordat wij hiervan leren, aan de andere kant ontvangt Fontys graag feedback vanuit het beroepenveld op de gedragscriteria die zij hanteren voor startende HR professionals.

Al met al een bijzondere dag, we feliciteren alle vers afgestudeerde HR professionals van harte. Hopelijk tot snel!

HR afstudeersessies bij Fontys Hogeschool

 

0 reactie(s) op “HR afstudeersessies bij Fontys Hogeschool”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.