HRM-verantwoordelijk stemmen?

21/11/2006 Leestijd: 1 minuten

Tijd om te stemmen!

Het is alweer 21 november. Morgen gaan we stemmen! Hoog tijd om even aandacht te besteden aan de visie op HRM vanuit de politiek. Dankzij de huidige informatietechnologie word dit steeds gemakkelijker. Ga bijvoorbeeld eens naar programmavergelijking.nl. Dat is een praktische site waarmee overzicht kan worden aangebracht in de standpunten van de verschillende partijen.

Verdeelde meningen

Natuurlijk zijn de meningen hoe alle HRM problemen moeten worden opgelost verdeeld. Het CDA wil inkomensafhankelijke toeslag voor de kinderopvang, net als de ChristenUnie. GroenLinks wil gratis kinderopvang, PVDA wil drie dagen per week gratis kinderopvang en de VVD wil gratis kinderopvang voor werkende/ondernemende ouders. En natuurlijk is de aankomende krappe arbeidsmarkt ook een enorm hot item. Moet dat wel worden opgelost met kinderopvang? Of moet de pensioengerechtigde leeftijd veranderen? We hebben dit jaar duidelijk een HRM verkiezing!

Een overzicht van de standpunten

Dus… wat gaat u stemmen en wat zijn voor u belangrijke HRM punten in het verkiezingsprogramma van de partijen? Ga, voor een overzicht van de HRM standpunten, naar programmavergelijking.nlĀ en selecteer onder de optie thema’s alleen de optie Sociaal-economisch en financieel beleid.

0 reactie(s) op “HRM-verantwoordelijk stemmen?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.