Medewerkerstevredenheid: een gigantische Game of Thrones-draak op kantoor

24/04/2019 Leestijd: 1 minuten

Medio mei is Game of Thrones afgelopen, de serie waar de hele wereld van in de ban lijkt te zijn. Zo ook medewerkers van het Britse bedrijf Vikingdirect, leverancier voor kantoorartikelen. Dat de medewerkers groot fan waren van de serie, bleef niet onopgemerkt bij de managers van het bedrijf. Zij bedachten een leuke manier om hun hardwerkende collega’s weer eens in het zonnetje te zetten. Met hulp van kunstenaar Andy Singleton werd er een enorme Game of Thrones draak op kantoor gebouwd.

Investeren in medewerkers

Ondanks dat het tien dagen kostte om de draak te bouwen, werd er toch een manier gevonden om de draak geheim te houden. De nietsvermoedende werknemers kwamen de eerstvolgende dag op kantoor en werden begroet door hun 12 meter grote ‘nieuwe collega’. Ze reageerden allemaal ontzettend enthousiast.

Hoewel dit een wat extremer voorbeeld is, blijft investeren in medewerkers een belangrijke zaak. Medewerkerstevredenheid heeft een grote invloed op performance en bedrijfsresultaten. Wanneer mensen gemotiveerder zijn om hard te werken, zullen zij ook effectiever aan de slag gaan en langer bij één organisatie blijven. Betrokkenheid van medewerkers is de sleutel tot duurzaam succes.

Medewerkers binnenboord houden

Om een hoge betrokkenheid te realiseren hoef je natuurlijk geen levensgrote draak te laten bouwen. Er zijn ontelbaar verschillende manieren om ervoor te zorgen dat je medewerkers bij je blijven werken. Meer weten? Lees ook over mogelijkheden om te werken aan duurzame inzetbaarheid.

0 reactie(s) op “Medewerkerstevredenheid: een gigantische Game of Thrones-draak op kantoor”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.