Mijn afscheid bij Expand als stagiair

22/01/2016 Leestijd: 2 minuten

Vandaag is mijn laatste dag bij Expand. Een ervaring waar ik zeer positief op terugkijk. Als derdejaars HRM-student was het mijn eerste HBO-gerelateerde stage. In mijn relatief korte tijd bij Expand heb ik enorm veel geleerd, gelachen en genoten. De manier waarop het Expand team mij overal bij betrok was heel fijn. Ik voelde me lid van het team, gewaardeerd en er werd naar mijn mening gevraagd. (complimenten hiervoor!) Na een half jaar begin je een band op te bouwen met je collega’s en ik ga het Expand team dan ook zeker missen! Zij hebben in grote mate bijgedragen aan mijn persoonlijke ontwikkeling. Om van een informele sfeer in je bijbaan om te schakelen naar een ietwat formelere, (lees meer professionele sfeer) is geen gemakkelijke taak maar het is me hoe dan ook goed afgegaan.

 

Mijn ervaringen, complimenten die ik heb gekregen maar ook feedback die ik heb ontvangen ga ik zeker meenemen in mijn verdere loopbaan en volgende stage. Het was interessant om te zien hoe Expand werkt. Stuk voor stuk zijn het echte professionals met een brede inhoudelijke kennis en sterke praktische expertise. De nadruk op een goede communicatie met kandidaat als klant is altijd terug te zien in hun dienstverlening.

Het schrijven van artikelen en het actief deelnemen aan het HR-weblog van Expand is ook heel leerzaam geweest. Het lezen van en schrijven van artikelen houdt je bewust bezig met HR en geeft je de mogelijkheid om zelf een visie te ontwikkelen op het vak. Ik streef er naar om in de toekomst artikelen te blijven schrijven voor Expand.

Chris Stapper, de community manager van Expand is tijdens mijn stage persoonlijk mijn stagebegeleider geweest. Voor hem ook mijn waardering en complimenten voor de input in mijn onderzoek en coaching!

Bedankt Expand!

0 reactie(s) op “Mijn afscheid bij Expand als stagiair”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.