Even voorstellen: nieuwe collega Jorina Laan

19/03/2019 Leestijd: 1 minuten

Een kleine maand geleden was ik nog druk aan het solliciteren toen ik in contact kwam met Expand. Vanaf dat moment ging alles heel snel, maar ik heb er zeker geen spijt van. Mijn naam is Jorina Laan, 25 jaar oud en ik ben afgelopen week gestart als junior business consultant bij Expand.

Nog aan het bijkomen van de afwijzing van een ander bedrijf, was ik onderweg naar Vught voor mijn eerste gesprek bij Expand. Ik had tijdens dit gesprek, voor het eerst, meteen het gevoel op mijn plek te zitten. Duurzame relaties opbouwen, persoonlijke aandacht en ontwikkeling, zowel individueel en als team, zijn de dingen waar Expand voor staat maar die ook voor mij heel belangrijk zijn.

Als vers afgestudeerde arbeids-, organisatie- en gezondheidspsycholoog met een bachelor in Psychologie vind ik mensen ontzettend interessant. Ik geloof dat iedereen op zijn eigen manier waardevol is en zijn eigen talent heeft. Deze talenten hebben een omgeving en werkzaamheden nodig waar deze het beste tot uiting komen. Ik zie ernaar uit om zorgvuldig de beste matches te gaan maken.

Mocht u vragen hebben aan mij of graag eens kennismaken, dan hoor ik graag van u!

Jorina

0 reactie(s) op “Even voorstellen: nieuwe collega Jorina Laan”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.