Nieuwe collega

04/09/2018 Leestijd: 1 minuten

Na een lange vakantie in Canada en een diploma uitreiking bij Tilburg Universiteit is het dan eindelijk zover: ik start vandaag officieel als community manager bij Expand. Mijn naam is Guusje Nagels, ik ben 23 jaar en onlangs afgestudeerd in Communicatie- en Informatiewetenschappen.

Toen ik in groep drie mijn eigen ‘boek’ over een chocoladefabriek voltooide wist ik het eigenlijk al: ik heb een passie voor taal en het bedenken van nieuwe ideeën en concepten. Na het voltooien van mijn bachelor in Kunsteducatie besloot ik dat ik mijn plezier in schrijven en het verbinden van mensen meer wilde ontwikkelen. Daarom koos ik er in 2016 voor om de master te gaan volgen met een specialisatie in Communicatie Design en ben ik volgens de Universiteit van Michigan veranderd in een ‘onaangenaam persoon’ die zich stiekem kan storen aan typ- en spelfouten. Mijn bijbaan als online communicatie medewerker heeft daarnaast de basis gelegd voor mijn interesse in websites, marketing en sociale media. Ik word enorm blij van het enthousiasmeren van anderen voor bedrijven, evenementen etc.

Mijn eerste indruk van Expand was meteen heel positief: een klein maar hecht team dat met veel passie werkt aan het verbinden van mensen en mogelijkheden binnen het HR vakgebied. Ik kan mij goed vinden in de proactieve manier van werken en het streven naar duurzame samenwerkingen. Ik heb heel veel zin in de komende tijd en hoop snel kennis met u te maken. Misschien wel tijdens de bloggerborrel op 13 september!

Guusje

0 reactie(s) op “Nieuwe collega”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.