Nieuwe consultant: Emiel Mulder

16/01/2018 Leestijd: 1 minuten

Expand heeft weer een personeelsuitbreiding ondergaan!

 

 

 

 

 

 

Ik zal mij even kort voorstellen. Mijn naam is Emiel Mulder, 26 jaar en sinds 15 januari jl. de nieuwste toevoeging aan het bedrijf. Ik ben werkzaam als Jr. Business Consultant en zet in die hoedanigheid mijn eerste stappen binnen de wereld van consultancy.

Direct na het eerste sollicitatiegesprek had ik een erg goed gevoel; dit was een plek waar ik graag wilde werken. Ik werd gegrepen door het enthousiaste verhaal dat ik te horen kreeg in de gesprekken. De manier van werken, het opbouwen van je eigen netwerk en het stukje ondernemerschap dat nodig is om je eigen ‘winkel’ binnen Expand te runnen waren allemaal zaken die aansloten bij datgene wat ik zocht op de arbeidsmarkt.

Dat gevoel is na mijn eerste twee dagen niet veranderd. Nu ik langzamerhand steeds meer inzicht begin te krijgen in het doen en laten van Expand wordt mijn gevoel bevestigd en versterkt. Ik kijk dan ook met erg veel plezier uit naar de komende tijd, waarin ik mij steeds meer hoop te ontwikkelen tot een echte consultant.

Waarschijnlijk zal ik in de komende tijd met een aantal van u contact hebben om nader kennis te maken. Tot die tijd wens ik iedereen nog de beste wensen voor 2018 en tot snel!

Emiel

0 reactie(s) op “Nieuwe consultant: Emiel Mulder”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.