Positiviteit :-) in HRM

22/06/2012 Leestijd: 2 minuten

Donderdag 14 juni vond er bij Expand te Vught een interessante netwerkbijeenkomst plaats voor zelfstandige HR professionals. Het onderwerp was “Positiviteit in HRM”. Zelfs de weergoden waren positief gezind, het zonnetje scheen volop en zorgde er mede voor dat de circa 25 deelnemers zeer positief waren over dit netwerk event!

HR interim bijeenkomst juni 2012 3 (HR interim bijeenkomst juni 2012 3.JPG)

Het evenement begon met een korte introductie door onze directeur Marc Loohuis. Marc stond kort stil bij het feit dat in een economische crisis positieve dan wel negatieve mediaberichtgeving een belangrijke stempel drukt op de belevingswereld van mensen. Vervolgens nam Ruud de Smit het woord. Ruud is onder meer spreker en blogger voor Expand. Ruud ontwikkelt innovatieve concepten, met als doel het beste uit mensen en organisaties te halen.

HR interim bijeenkomst juni 2012 2 (HR interim bijeenkomst juni 2012 2.JPG)

Ruud heeft recent het Nationaal Symbool Positieve Sportbeleving “de tulp” gelanceerd. Deze kleurrijke tulp staat symbool voor het stimuleren van positiviteit, respect en sportiviteit op en rond sportvelden. Ruud gaf middels verschillende voorbeelden aan dat je met het positief benaderen van mensen veel meer bereikt dan wanneer je hen op een negatieve wijze benadert. Mede door deze voorbeelden werden wij als deelnemers getriggered om hierover verder te discussiĆ«ren; dit onder het genot van een hapje en een drankje. Een interessant begin van een avond waar alle deelnemers positieve energie van kregen zoals op bijgaande foto’s duidelijk naar voren komt….

0 reactie(s) op “Positiviteit :-) in HRM”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *