Top 5 best gelezen HR artikelen juni 2015

15/12/2015 Leestijd: 2 minuten

We proberen ons weblog zo relevant mogelijk te houden voor onze lezers. Daarom kijken we iedere maand (eigenlijk: iedere dag) naar onze webanalytics. We zien welke artikelen het meest bezocht worden en de meeste interactie krijgen (en welke interviews, HR vacatures) en zoeken bloggers die graag over deze onderwerpen schrijven. We nemen dit ook mee in de techniek achter de website, hier krijgt u op termijn een grote update over!

1. Is werkgeluk maakbaar? Nou en of!

Een van onze nieuwste bloggers beschrijft zijn visie op werkgeluk en geeft een directe tip hoe je zelf werkgeluk kunt beïnvloeden.

2. Aan alles komt een einde.. 🙁

Het afscheid van onze stagiair Robbert! We zullen hem erg missen, hoewel hij gelukkig zal blijven schrijven voor het weblog!

3. Wat zijn de gamechangers binnen HR?

Steven opent een reeks artikelen over HR analytics met de vraag wat nu dé gamechangers zijn binnen HR. Zelf zit hij vol ideeën, maar input over de inhoud van de reeks is natuurlijk welkom!

4. Bent u voorbereid op de wijzigingen Wet Werk en Zekerheid per 1 juli 2015?

Inmiddels is het juli, maar wellicht kan het geen kwaad om dit artikel nog eens na te lezen over wat er allemaal is veranderd. In onze categorie arbeidsrecht vindt u een overzicht met de meest recente artikelen bovenaan.

5. Sollicitatiesprocedures: 5 ergernissen van HR managers

De top 5 knelpunten die HR managers ervaren in sollicitatieprocedures.

Volgende maand volgt weer een top 5!

Heeft u het nieuwste HR community interview al gezien? Dat is bij ASM, ook hebben we inmiddels 10 HR community interviews op onze site staan!

0 reactie(s) op “Top 5 best gelezen HR artikelen juni 2015”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *