Vrijwilligersactie Expand – Eet met je hart

18/04/2017 Leestijd: 1 minuten

Expand verbindt niet alleen HR professionals we zijn ook maatschappelijk betrokken. Een aantal van onze collega’s is de afgelopen week als vrijwilliger actief geweest voor de Stichting Met Je hart.

Vrijwilligersactie Expand - eet met je hartImpressie van de dag, ©Myriam de Haan

Deze stichting zet zich in voor kwetsbare ouderen die zelfstandig wonen, moeilijk de deur uitgaan en weinig mensen ontmoeten. De kwetsbaarheid wordt versterkt door bijvoorbeeld een fysieke beperking, een klein sociaal netwerk, de financiële situatie of verlegenheid en angst.

Scholieren van de MBO opleiding Eventorganisatie van het Koning Willem I College hadden een dag georganiseerd waarbij ze 50 ouderen in de regio Den Bosch hadden uitgenodigd. Deze mensen werden thuis opgehaald en hebben genoten van een gevarieerd programma met een theatervoorstelling, een verzorgde lunch en een pub quiz.

Het was fijn om deze mensen te zien genieten. Expand draagt dit initiatief dan ook een heel warm hart toe. We gaan dit zeker vaker doen. Met je hart is in meer regio’s in Nederland actief. Voel je je ook aangesproken om deel te nemen, check dan de website: Eetmetjehart.nl

0 reactie(s) op “Vrijwilligersactie Expand – Eet met je hart”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.