Working Apart Together: wat is het effect?

12/06/2020 Leestijd: 1 minuten

Ik houd me bezig met veranderingen in organisaties. En dus ook met de snelle overgang naar Working Apart Together. Want dat is wat we nu doen met z’n allen.

Het maakt me nieuwsgierig. Ik wil ontdekken wat het effect is. Hoe ervaar je het? Hoe werk je nu samen? Wat vind je belangrijk en in hoeverre zie je dat terug bij jouw bedrijf? Wat gaat er vandaag al goed en wat kan er morgen beter?

Ik zie dat het ook het management van organisaties bezighoudt. Hoe zorg je dat je aandacht geeft aan de zaken die er écht toe doen? Hoe weet je of wat je denkt dat mensen nodig hebben aansluit bij wat ze zelf vinden dat ze nodig hebben?

We hebben dit samengebracht in de WAT-scan: een online tool met 16 aandachtspunten rond Working Apart Together. Bij elk onderwerp geef jij aan hoe belangrijk dat voor je is en in hoeverre dat herkenbaar is binnen jouw organisatie. Dat geeft inzicht.

Ook nieuwsgierig? Via de link kom je bij de Working Apart Together scan. Als je die invult, dan ontvang je een handige visual die inzicht geeft, en een toelichting. Het duurt ongeveer 8 minuten.

Op basis van de verzamelde input zal ik een aantal vervolg-blogs schrijven over inzichten rondom Working Apart Together. Want ook al weten we niet hoe de wereld er over een paar maanden uitziet; de kans is groot dat Working Apart Together onderdeel blijft van onze manier van werken.

Neem je ook deel aan het onderzoek? Koffie erbij, gewoon even doen!

Vul de WAT-scan in
0 reactie(s) op “Working Apart Together: wat is het effect?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.