Yammer dan

15/12/2015 Leestijd: 1 minuten

Yammer, het Twitter voor bedrijven moet ondernemingen in heel Nederland gaan overtuigen van het feit dat er nog steeds behoefte is aan een nieuw social network. In de nieuwste editie van MT staat beschreven wat Yammer precies is en kan doen, tot mijn grote schrik had ik nog nooit van Yammer gehoord! Ben ik dan een social network dummy?

 

Yammer logo (Yammer_logo.png)

 

Volgens de gegevens die ik nu onder ogen heb Yammeren er binnen Heijmans 1400 van de 8300 medewerkers en dat terwijl dit niet eens een snelle ICT onderneming is maar een degelijk bouwbedrijf. Even vraag ik me af of we niet doorslaan met elkaar, na twitter, linkedin, facebook you name it, hebben we dus nu behoefte aan Yammer om binnen ons bedrijf met elkaar te communiceren. Klinkt toch wat vreemd.

Ben ik dan tegen dit soort vormen van communicatie, nee absoluut niet, ik heb een twitter account, facebook account (had zelfs Hyves maar dat is zooo 2011 blijkbaar…) dus je mag mij rekenen tot de groep Nederlanders die goed bezig zijn met hun social network.

Ik vind Linkedin een geweldig platform om in contact te komen met mensen maar is er nu behoefte aan een virtuele koffieautomaat om mensen met elkaar te laten communiceren, dat vraag ik me af.

Zijn er lezers van ons blog die al Yammeren (leuk woord trouwens), moeten we allemaal mee met deze nieuwe hype of kunnen we ook gewoon heerlijk ouderwets mondeling met elkaar communiceren?

0 reactie(s) op “Yammer dan”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.