Young Talent Event 24 mei 2018

01/06/2018 Leestijd: 2 minuten

Op 24 mei was het zover. Expand organiseerde voor de tweede keer een Young Talent Event, dit keer in samenwerking met Go4People en DAF. Na de nodige voorbereiding en het inschatten van de verwachte opkomst werd duidelijk dat het handig zou zijn uit te wijken naar een iets grotere locatie. Dankzij DAF, en in het speciaal Joris Jetten, werd die locatie snel gevonden. Maar liefst 20 jonge HR professionals meldde zich aan om deel te nemen aan de bijeenkomst. Het thema dat tijdens deze bijeenkomst centraal zou staan was ‘regie over je eigen carrière’, waar zowel DAF als Go4People hun programma rondom zou maken.

Op de 24e werden we onthaald bij DAF in het bestuursgebouw en naar onze zaal gebracht. Niet lang na het opzetten van de zaal kwamen de eerste deelnemers al binnen lopen en al snel vulde de zaal zich. Er werd gestart met een toelichting op het managen van talent door DAF; eerst was het woord aan talent manager Frederique Dorenbosch, gevolgd door Joris die vanuit zijn ervaring als HR officer binnen de fabriek sprak. Daarna kregen alle deelnemers de mogelijkheid de fabriek van DAF te bekijken en even een kijkje te nemen in de drie vrachtwagens die daar op het terrein gefabriceerd werden. Na deze korte onderbreking kwam iedereen terug naar de zaal, waar een hapje en een drankje werden geserveerd. Kort na (en deels tijdens) deze pauze werd er aangevangen met het tweede deel van de bijeenkomst. Go4People had een ‘XY game’ voorbereid, waarbij er in groepjes gestreden werd om zoveel mogelijk punten te verzamelen. Op het einde werden de prestaties van elke groep geanalyseerd en wist Go4People de uitkomst van het spel naadloos aan het thema van de bijeenkomst te koppelen. Tijdens de nabespreking kon dit dan ook op erg veel enthousiaste reacties rekenen van de deelnemers, en was de bijeenkomst ons inziens geslaagd. Tegen de klok van 20:00 uur vertrokken de laatste deelnemers en werd het tweede Young Talent Event van Expand met genoegen afgesloten.

We willen DAF, Go4People & alle deelnemers bedanken voor de in onze ogen zeer succesvolle bijeenkomst. Wij hopen dat iedereen het net zo ervaren heeft als wij en kijken uit naar het volgende Young Talent Event!

0 reactie(s) op “Young Talent Event 24 mei 2018”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.