De winnaar van de TMA winactie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Marlieke van Bladel wint TMA Talentenanalyse

In oktober organiseerde Expand een TMA winactie via LinkedIn waarbij deelnemers kans konden maken op een TMA-analyse (t.w.v. €500) en een persoonlijk adviesgesprek met een professionele TMA consultant. De TMA Talentenanalyse geeft op positieve en diepgaande wijze inzicht in persoonlijke talenten, competenties en ontwikkelmogelijkheden. We ontvingen een heleboel enthousiaste reacties op de winactie, maar er kon er maar één de winnaar zijn: Marlieke van Bladel!

Op 20 november was het zo ver voor Marlieke. Samen met Petra Brondgeest-Griens, gecertificeerd TMA consultant, voerde ze de Talentenanalyse uit. Na uitleg van Petra kon Marlieke aan de slag met het assessment. Aan de hand van haar antwoorden op een reeks van stellingen werd een persoonlijkheidsprofiel vastgesteld. In sommige onderdelen van de test herkende Marlieke zichzelf niet direct, maar na de verdere toelichting van Petra over de interpretatie van het rapport werd duidelijker wat precies bedoeld werd met een bepaalde drijfveer of competentie. Marlieke gaf na afloop aan de TMA verrassend en verhelderend te hebben gevonden. Het heeft haar diepere inzichten gegeven in haar manier van werken en op welke gebieden ze zich nog verder kan ontwikkelen.

Wil jij ook het beste uit jezelf en je team halen?

Als HR-professional sta je voor de ontwikkeling van je organisatie en je collega’s. Maar wat doe je eigenlijk al om ook jezelf verder te ontwikkelen? Wil je het beste uit jezelf halen en doen wat écht bij jou past? Investeer in jezelf en ontdek met behulp van een professionele analyse hoe je jouw talenten beter kan inzetten. Bij Expand werken drie gecertificeerde TMA specialisten. Wij kunnen je helpen om je in je kracht te zetten en we geven inzicht in jouw persoonlijke talenten, motivatie, behoeften en ontwikkelmogelijkheden.

Wil jij ook ontdekken wat de waarde is van de TMA Talentenanalyse voor jou, je medewerkers of je team? We gaan graag het gesprek met je aan!

Meer informatie

Over Expand

Dienstverlening