Even voorstellen: onze nieuwe collega Kees!

Ik ben Kees Oost, 28 jaar oud en ik werk sinds kort als junior business consultant bij Expand. Toen ik na het behalen van mijn master Amerikanistiek en een korte tijd in het onderwijs door toekomstig collega Emiel Mulder getipt werd voor een functie bij Expand, moest ik even goed nadenken. ‘Ik heb toch helemaal geen businessachtergrond?’ dacht ik. Emiel legde al gauw uit dat het bij Expand niet draait om een specifieke studieachtergrond, maar om interesse in het doorgronden van mensen en om de motivatie om het beste uit je werk te halen. Deze combinatie van factoren was voor mij exact de reden om eerder voor het onderwijs te kiezen, dus ik solliciteerde.

Ik werd niet teleurgesteld; het werk bij Expand draait om individuen en om hen op zakelijk vlak zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zo neem je contact op met mensen in het netwerk, niet omdat je iets van ze wilt, maar omdat je geïnteresseerd bent in wat ze zoal doen in hun werk. Zo kom je erachter hoe de vooruitzichten voor de toekomst zijn en wat voor professionele dromen ze willen najagen.

Op deze manier krijg je een goed beeld van wat de persoon aan de andere kant van de lijn zoekt in een baan. Deze aanpak helpt je tijdens het bemiddelen, want wie weet heeft Expand wel de ideale vacature in de aanbieding, die ze anders nooit hadden gezien. Een win-win, noemen ze dit. Zo zie je maar hoe snel je een businessachtergrond kunt oppikken!

Meer over mij en de rest van het team? Of lijkt een baan bij Expand jou ook wel interessant?

Bekijk de mogelijkheden

Werken bij Expand

Vacatures