Expand treedt toe tot de Please Groep

Directeur van Expand, Marc Loohuis, heeft besloten om zijn prachtige bedrijf over te dragen aan Please. Please is gevestigd in Helmond en ziet de dienstverlening van Expand als toegevoegde waarde bovenop hun al bestaande dienstverlening. Andersom is de keuze voor Please als overnamepartij een logische stap; hun strategie sluit namelijk naadloos aan bij de visie van Expand en ook de bedrijfscultuur past uitstekend bij de kernwaarden die Expand al meer dan 15 jaar uitdraagt.

Marc vertelt: “Sinds 2009 heb ik met enorm veel passie en plezier gebouwd aan Expand tot het bedrijf dat het nu is. Na bijna 15 jaar is het tijd om het stokje over te dragen. Daarom heb ik – na vele prettige gesprekken en zorgvuldige afweging – besloten mijn prachtige bedrijf over te dragen aan Please, dé werkgeverspartner voor het MKB. Daarmee treedt Expand toe tot de Please Groep.”

Voor onze opdrachtgevers en kandidaten verandert er op korte termijn weinig, we zullen jullie op de hoogte houden van de verdere voortgang en eventuele veranderingen.

We iedereen bedanken voor het vertrouwen in Expand al die jaren en kijken samen met Please uit naar een succesvolle samenwerking in de toekomst!