Expand verbindt HR professionals en HR vacatures aan het hele vakgebied

Laat u uw werknemers buiten de deur kijken?

Tijdens de Ronde Tafel bijeenkomsten, georganiseerd door Expand, met als onderwerp Leeftijdsbewust Personeelsbeleid zijn vele mogelijkheden besproken om om te gaan met het begrip mobiliteit.

Een van de zaken die besproken zijn is de mogelijkheid om werknemers in elke leeftijdsfase de kans te geven om buiten de deur te kijken. Er waren nogal wat verschillende visies op dit onderwerp. Sommigen vonden het absoluut onzinnnig om tijd en energie te steken in werknemers die toch al weg willen. Anderen zagen juist de voordelen van het verhogen van uitstroom en het vergroten van mobiliteit in algemene zin.

Sommige organisaties waren zelfs al zover dat de concrete acties hebben ontplooid om deze ontwikkeling in gang te zetten.

Ik ben heel benieuwd wat de meningen zijn van de HRM-ers die onze weblog volgen. Zien jullie dit als voordeel of zien jullie met name de nadelen?

Daarnaast is het natuurlijk enorm interessant om te weten of jullie, als je de voordelen ziet, behoefte hebben aan een intermediair die organisaties met elkaar in contact brengt.

Ik zie graag jullie reacties......

Geplaatst in HR varia door Marc Loohuis op 1 november 2006

Reacties op Laat u uw werknemers buiten de deur kijken?

Paul van Oosterhout op 15 december 2015 16:44

Tijdens de ronde tafel bijeenkomst is er ook nog discussie gevoerd over dit onderwerp. Deze week zal daar nog een verslag worden gepost op dit weblog.Daarin staan ook concrete tips en opmerkingen van panelleden.

Plaats zelf een reactie