Expand verbindt HR professionals en HR vacatures aan het hele vakgebied

Nieuwe bloggers voor Expand weblog

Wij zijn erg blij dat wij u weer twee nieuwe bloggers mogen presenteren voor het Expand weblog. Wij denken dat deze twee personen een interessante bijdrage kunnen leveren aan de verdere kennisdeling en discussies binnen het HRM vakgebied.

Wouter Schoonman
Dr. Wouter Schoonman is bedrijfs- psycholoog met als specialisatie: assessment. Hij heeft verstand van psychologische tests, (arbeids)proeven, interviews en andere assessment instrumenten. Dr. Schoonman zal via het Expand weblog zijn (uitermate interessante) visie over assessments en aanverwante onderwerpen met ons gaan delen.

Lees hier meer over Wouter Schoonman

Ad de Beer
Ad de Beer is Manager Management Development bij Faurecia, een van de grootste toeleveranciers in de automotive wereld. Ad de Beer zal voornamelijk schrijven over zijn visie op HR als strategische partner van het management. Inmiddels heeft Ad de Beer zijn eerste postings al gedaan op het weblog.

Lees hier meer over Ad de Beer

 

Wilt u ook bloggen voor Expand? Enkele van de extra's zijn een bloggerprofiel, gratis boeken (in ruil voor een review) en kaartjes voor congressen (in ruil voor een verslag). Bekijk de vacature voor HR bloggers.

Geplaatst in Expand door Expand Redactie op 2 juli 2007

Reacties op Nieuwe bloggers voor Expand weblog

Chris Stapper op 15 december 2015 16:45

Beide heren van harte welkom! Dat er maar veel vruchtbare dialoog moge volgen uit jullie postings!

Karin Tekin op 15 december 2015 16:45

Nogmaals van harte welkom! De eerste artikelen zijn erg interessant geweest om te lezen en we kijken uit naar de volgende.

Plaats zelf een reactie