Expand verbindt HR professionals en HR vacatures aan het hele vakgebied

Nieuwe stagiair bij Expand!

Goedemiddag allen! Mijn naam is Robbert Graafmans, ik ben 24 jaar oud en kom uit Gilze. Momenteel studeer ik HRM aan het Fontys te Tilburg. Hier leer ik de ins en outs van het HR-vak.
In het komende schooljaar ga ik stage lopen bij Expand en zal ik eens per week een artikel publiceren op ons weblog. Daarnaast zal ik een kwalitatief onderzoek verrichten voor Expand. Hiervoor zal ik zowel bestaande als nieuwe klanten benaderen. Dus wie weet spreken we elkaar hier binnenkort een keer over!

Hier zal ik mijn visie op verschillende HR-artikelen laten schijnen. Ik zou graag wat schrijven over verschillende actualiteiten op HR-gebied. Daarnaast wil ik artikelen van mijn visie voorzien om zo meer inzicht in de HR-wereld te krijgen.
Ik wens jullie veel leesplezier toe met mijn artikelen.

Geplaatst in Expand door Robbert Graafmans op 18 september 2014

Reacties op Nieuwe stagiair bij Expand!

Richard op 15 december 2015 16:45

Frisse foto en een frisse blik op het vak! Veel succes!

Marc Loohuis op 15 december 2015 16:45

Welkom Robbert !
Goed voor ons team om nog meer frisse idee├źn te krijgen. Wij zullen ons best doen om jou zoveel mogelijk kennis te laten maken met ons vak, we zijn er trots op!

Corinne op 15 december 2015 16:45

Leuk dat je ons team komt versterken. We zullen je veel laten zien en ervaren zodat je straks verder in het HR vak succesvol zult zijn.
Mooi om je enthousiasme te zien.
Veel succes!

Plaats zelf een reactie