Expand verbindt HR professionals en HR vacatures aan het hele vakgebied

Onderzoek Personal Branding

Maaike Baartman is studente aan de Haagse Hogeschool. Zij schrijft haar momenteel haar scriptie over het (mogelijke) belang van personal branding voor studenten in hun afstudeerjaar in de aanloop naar het solliciteren. Nu is zij benieuwd hoe werkgevers aankijken tegen personal branding in relatie tot het aannemen van jonge professionals. Maaike heeft een vragenlijst opgesteld die ze graag beantwoord wil zien door recruiters, managers en andere professionals die betrokken zijn bij het aannemen van nieuwe collega's. Val jij onder deze categorie en wil je Maaike helpen bij haar onderzoek? Dan kun je hier (redactie: het onderzoek is gesloten, dus reageren is niet meer mogelijk), dus de vragenlijst invullen. Als je de resultaten van het onderzoek of de scriptie wilt ontvangen stuur mij dan even een mailtje, dan houd ik je op de hoogte.

Tom Scholte

Geplaatst in Recruitment & Arbeidsmarkt door Gastblogger op 20 oktober 2008

Reacties op Onderzoek Personal Branding

Arman op 15 december 2015 16:45

Leuk artikel door Tom over Maaike over personal branding met verwijzing naar een website waarbij men zich eerst moet registreren dmv een mail adres!!!

Chris Stapper op 15 december 2015 16:45

@Arman

Goed lezen!

Je kunt ook met een gewone naam inloggen. Het is alleen om te voorkomen dat je het dubbel invoert:

"You are asked to log in with your e-mail address. You can also use a unique login name instead of your email address. This is needed in order to prevent double computer input."

maureen op 30 april 2017 12:52

Hallo
Ik zou graag de resultaten van het onderzoek alsook de scriptie willen ontvangen als dit nog mogelijk is. Ik ben zelf onderzoek aan het doen omtrent dezelfde thema. Alvast bedankt.

Plaats zelf een reactie